Рапърката от САЩ Азалия Банкс подаде оплакване в полицията на Бевърли хилс срещу новозеландския актьор и носител на Оскар Ръсел Кроу, съобщи Контактмюзик.

В жалбата си 25-годишната Банкс твърди, че през уикенда, когато била сред десетината гости в хотелския апартамент на Кроу, поканени да вечерят и да слушат музика, актьорът я нападнал, започнал да я души и я изхвърлил от стаята. Рапърката посочва още, че Ръсел Кроу не е пожелал да й се извини за поведението си.

Как знаменитостите лекуват препиването

Неназован източник, цитиран от сайта за знаменитости TMZ.com, обаче твърди, че 52-годишният актьор няма за какво да се извинява, тъй като не е направил нищо нередно. Ръсел Кроу изхвърлил Азалия Банкс от хотелския си апартамент, след като тя отправила заплахи към гостите му.

Според изданието конфликтът започнал, след като Банкс се присмяла на музикалния вкус на Кроу и нарекла него и поне още един от гостите "досадни бели мъже". Една от присъстващите гостенки "скочила" в защита на домакина и казала на рапърката да млъкне.

След намесата й последвала "изумителна" тирада на Азалия Банкс. "Какво ще стане, ако счупя чашата си и ви намушкам в гърлата, пръскайки кръв навсякъде като в реален филм на Тарантино", заявила рапърката според очевидци.

През март Азалия Банкс съобщи, че напуска "противния свят" на социалните мрежи

По време на словоизлиянието й Ръсел Кроу останал "изненадващо спокоен", но след като Азалия Банкс посегнала към чашата, той я сграбчил в "мечешка прегръдка", изнесъл я от стаята и се обадил на охраната.

И въпреки че най-малко четирима от гостите заявили, че рапърката се е държала неприлично и е използвала расистки думи, Азалия Банкс се е оплакала и на страницата си във Facebook. В поста си тя твърди, че Ръсел Кроу се е държал расистки, душил я е, изхвърлил я е от стаята си и я е заплюл. В следващ пост рапърката написала, че се чувства малтретирана, самотна и депресирана. Двата поста впоследствие са били изтрити.

Източник: БТА