Родена на 29 февруари британка се сдоби с рожба на същата дата
Родена на 29 февруари британка се сдоби с рожба на същата дата / ThinkStock/Getty Images

Британка, родена на 29 февруари, се е сдобила с рожба на същата дата, въпреки че вероятността за подобно съвпадение е два милиона към едно, пише в. "Дейли стар".

24-годишната Никола Дейвис, която досега само шест пъти е имала рожден ден, от вчера е горда на майка на "високосната" си дъщеричка Невеа.

В ден като 29 февруари

Бебето е изчакало до 2 часа и 17 минути сутринта на 29 февруари, за да се появи на бял свят, въпреки че майка му е е приета със започнали родилни болки в болницата в Нюпорт, Южен Уелс, още на 26 февруари.

"Нереално е. Всички казват, че е невероятно", споделя родилката. Никола Дейвис допълва, че акушерката й е предвидила, че бебето ще изчака, за да се появи на бял свят на датата, която се пада само веднъж на четири години.

Какво не трябва да правим на 29 февруари според суеверията

Малката Невеа е второ дете за Никола Дейвис. Бебето и майката се чувстват добре. Родителите на Никола, Майкъл и Каролайн Дейвис, са изключително горди, че внучка им ще споделя необичайната рождена дата с дъщеря им.

"Трябваше да заложа", шегува се бабата Каролайн Дейвис, която също като акушерката е била убедена, че бебето ще се роди на 29 февруари.

Източник: БТА