Изданието е под формата на албум от 504 страници и съдържа над 1000 нейни снимки
Певицата Риана възнамерява да издаде „визуална автобиография“, проследяваща детството й в Барбадос до сияйното й настояще на супер звезда, съобщава Контактмюзик.

Gulliver/Getty Images

Изданието ще бъде под формата на албум от 504 страници и ще съдържа над 1000 нейни снимки. Някои от фотосите ще видят бял свят за първи път, уверяват от издателството „Фаидон“.

Наскоро в страницата си в Instagram Риана сподели вълнуващата новина за своя проект, като призна, че създаването на албума продължило пет години.

 


„Над 5 години работа… щастлива, че най-накрая споделям тази колекция от невероятни спомени. Благодаря на всички фотографи и художници и на @phaidonsnaps за работата с мен, за да публикувам първото си произведение на изкуството в нова индустрия“, написа тя.

Gulliver/Getty Images


Снимките са заснети в най-различна обстановка - от детските години, през световните турнета на звездата, нейните изяви в света на модата и лични кадри от сбирки със семейството и приятели.

Gulliver/Getty Images

„Визуалната автобиография“ си поставя амбициозната цел да представи Риана под всичките й превъплъщения като музикант, изпълнител, дизайнер и предприемач. Риана е част от вдъхновителите и създателите на Тidal.

Gulliver/Getty Images

Tidal е услуга за разпространение на музика, която предлага музикално и видео съдържание. Сред собствениците на бранда е и Мадона. Отскоро меломаните имат достъп до платформата и в България чрез VIVACOM. Стрийминг услугата разполага с огромни каталози с българска музика и световни хитове, както и над 250 000 видеа и концерти.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

We’re so proud to publish Rihanna. Pre-order your copy today. Link in bio. #therihannabook

A post shared by Phaidon (@phaidonsnaps) on


Риана работила над албума в продължение на пет години и нямала търпение да го сподели със своите фенове, изтъква сайтът. Певицата лично представи широкоформатното издание на книгата, която тежи около 7 кг на 24 октомври.

Gulliver/Getty Images