Рейчъл Хънтър
Рейчъл Хънтър / Gulliver/Getty Images, архив
Бившата съпруга на сър Род Стюарт - Рейчъл Хънтър, прекарва блокирането изолирана от света в Ашрам, Индия.

50-годишният бивш супермодел - която беше омъжена за Род Стюарт за 16 години между 1990 и 2006 г. - сега е йога и прекарва времето си под строга карантина в Ашрам, което е място за практикуване на йога, медитация и други източни духовни практики.

Разкривайки решението си да се скрие далеч от света, тя написа във Facebook: „Не съм виждала познато лице от месеци, не съм докосвала друг човек от месеци. Това беше време на интензивно самонаблюдение и признавам, че беше много поучително. Много хора също са преминали през това. Моля, не го възприемайте като драма и не съжалявайте”.
Красивата блондинка вярва, че Майката природа "ни даде урок" чрез глобалната здравна криза и заяви, че иска да бъде "по-безкористна към благополучието на другите" вследствие на пандемията.

Тя добави: „Така че това само ми припомни как да живея по-съзнателно, отговорно, истински. Да обичам истински през останалата част от живота си. Винаги ще помня отправените в интернет хиляди изявления: ''Майката природа учи, това е урок ''. Какъв да е новият начин на живот? За мен това е да живея по-съзнателно. Не само да живея по-смислено и мислейки за собственото си благополучие, но и да бъда безкористна. Да живеем и за благополучието на другите !!!”, пише тя.
БГНЕС