Звездите се изправиха пред най-трудните имитации – тези на своите колеги в шоуто
С мюзикъл и впечатляващи детайли Рафи покори публиката и завоюва победата в изминалия лайф на „Като две капки вода“. „Това изпълнение на Лайза Минели съчетава всички елементи на емблематичната хореография на „Cabaret”. Оказа се много по-трудно, отколкото предполагах“, сподели Рафи, минути преди да се преобрази в американската певица и актриса. Изпълнението му изправи на крака публиката и получи категорично одобрение от журито.

Парти настроение за вечерта зададе Михаела Маринова с образа Джими Съмървил. „Не мога да си представя да направя и една четвърт от това изпълнение“, заяви Юлиан Вергов след диско началото. Малко по-късно Поли Генова превзе сцената с въздействащото звучене на непреходния хит „We don’t need hero“ и характерната осанка на Тина Търнър.
 

Милица Гладнишка влезе в образа на друга дама от шоуто, а именно Михаела Маринова. „Вълнувах се повече от самата нея! Справи се страхотно!“, сподели разълнуваната Михаела след сценичното представяне на Милица. Имитациите продължиха с преобразяването на Фики в двоен образ – този на своя баща Тони Стораро и на голямата Йорданка Христова. „Обичам бащата на Фики, който притежава неповторим тембър – трудна задача е да имитираш мен и него наведнъж. Няма такова невероятно шоу като „Капките“, заяви обичаната певица, която се включи с конферентна връзка в шоуто.
 

Влизайки в образа на Фики, с народно звучене под акомпанимента на Иво Моллов, AZIS предизвика бурни аплодсменти сред публиката. „AZIS изпя толкова божествено тази песен, че аз съм този, който може да учи от него. Благодаря ти!“, сподели Фики за своя колега. Софи Маринова се изправи пред поредно предизвикателство на хореографията и английския език с образа на Лейди Гага. Изпълнителката на свой ред се превърна в предизвикателство за Къци, който изпя едно от разпознаваемите й парчета. „Вложил си много труд, за да постигнеш това. Поздравявам те за смелостта!“ заяви Фънки.
 

По време на полуфинала следващата седмица Къци ще скочи в дуета на Дони и Нети, а Софи Маринова ще се преобрази в Лили Иванова. Михаела Маринова ще има възможност да надскочи всички свои образи с Райна Кабаиванска, а Милица ще се превърне в победителката от Евровизия Мария Севрович. Поли Генова ще бъде Звезди, а Фики – Васил Михайлов. AZIS ще бъде Джордж Майкъл, а победителят за вечерта Рафи отново ще се развихри на сцената с Джеймс Браун.
 

Не пропускайте „Като две капки вода“ в понеделник вечер от 20:00ч. по NOVA.