Вече мина повече от година, в която животът не е същият. Едни от най-пострадалите от пандемичните мерки са работещите в сферата на заведенията, ресторантьорството и забавленията. Неслучайно сред най-големите противници на затварянето на заведенията са популярните изпълнители, които страдат от липсата на участия.

Е, от това не може да се оплаче ексцентричният изпълнител Иво Димчев, който имаше над 300 участия в рамките на годината. Той ходеше на домашни концерти, като за целта негови фенове просто го каниха в домовете си и така той пя в бани, антрета, кухни и т.н., разказва каналът "Music Virals" във vbox7:
"Преди една година реших, че искам да пея по домовете на хората! Два часа по-късно вече пеех в хола на Йоко Захариев. На следващия ден имах 2 концерта. После 3. И така за една година направих около 300 концерта. Снощи например пях в една кухня на един рожден ден. Зад мен се печаха едни пържоли в печката, на два пъти си подпалих задника! На масата една огромна мега вкусна баница. После ми завиха за вкъщи. Всички истерично пяхме "Водка", "Парцал", "Леден дъжд", "Еротик стар", "Пушкин" и се мятахме в екстаз. Неповторимо. За една една година се срещнах с толкова невероятни хора. Толкова много любов. Лесна, непринудена, вкусна, топла и абсолютно незабравима! Благодаря на всички, които ме поканихте и аз станах част от вашия дом, бях част от вас и вие бяхте част от мен! Ами, просто няма как, милички...", написа Димчев в социалните мрежи.

Е, който не е успял да се дореди за участие на Иво Димчев, нека знае, че домашните му участия продължават и просто трябва да бъдат упорити.

Самият Иво Димчев наскоро представи новия си проект, който се казва "Пушкин", който по традиция беше посрещнат възторжено от всички фенове на артиста и на нож от всичките хейтъри.

А хейтът не е нещо, с което Иво Димчев се сблъсква за първи път. Преди време пред Мон Дьо той сподели, че е имал нещастно детство, в което е търпял и физическо, и психическо насилие - както от съученици, така и от баща си. "Не ме разбираха, аз бях експресивно дете. Помня,че веднъж ме бяха затворили едни металисти в стая в училище и ме ритаха", разказа певецът.
Животът му не е лек и в последните години. Както е известно, той се оказва ХИВ позитивен след секс със случаен партньор. "2012-2013 г. дори нямах желание да живея, защото имах здравословни проблеми. Оказах се в бездънна улица, защото ако не пия терапия за ХИВ, ще умра от СПИН, а ако я пия, ще умра от чернодробна цироза", сподели преди време Димчев. Но именно тогава той намира покой.

"Единственият смисъл да живееш, е да живееш за другите", убеден е той.