Проститутки разкриха сексуалните блянове на мъжете
Проститутки разкриха сексуалните блянове на мъжете / Thinkstock/Getty Images

Мъжете не могат да споделят всичките си сексуални желания със своите половинки, за това част от тях се обръщат към "професионалистки". Проститутки разкриха най-честите мъжки копнежи.

Според една от "експертките" по орална любов именно това е една от най-търсените "услуги".

Кучешката поза е блян номер две. Когато става въпрос за страстен и освободен секс, това е най-предпочитаната поза. Тя позволява на мъжете да се чувстват господари и да доминират.

Третото най-търсено сексуално изживяване е секс в тройка. Ключът към успешната тройка е в това партньорът ви да бъде сигурен, че наистина нямате нищо напротив. Фантазиите на мъжете са различни, но една от най-ярките е секс с две жени. След като сбъднат и тази еротична мечта, повечето мъже се връщат към стандартния секс и рядко искат да пробват тройка отново, пише БГНЕС.

Използването на различни секс играчки е идеален начин да разбиете монотонността в сексуалния ви живот и да увеличите интензивността на удоволствието. Другата "тема табу" е аналният секс. В порноиндустрията това се е превърнало в рутина, но бъдете сигурни, че мъжете със сигурност мечтаят за това.

"Професионалистките" споделят още, че често им се налага да играят роли по желание на клиента. Най-популярни са шеф и секретарка, учител и ученичка, полицайка и затворник и медицинска сестра и болен.