/ Gulliver/Getty Images
Години наред Брад Пит е един от най-красивите и търсени мъже в Холивуд... Той има зад гърба си два брака - с актрисите Дженифър Анистън и Анджелина Джоли. И двете обаче вече са част от миналото му. Макар все по-често да се появяват слухове за топлите му отношения с Анистън, официално няма потвърждение любовта им да е възкръснала.

Gulliver/Getty Images

През сърцето и леглото на Брад обаче са минали не една или две жени. Една от по-малко известните му връзки е с друга актриса - Кристина Апългейт. Двамата се срещат през 1989 г. и дори се сгодяват, но до брак така и не стигат. Към онзи момент Апългейт е само на 18 години. Тя е и инициатор на раздялата им, след като се влюбва в друг мъж.

По онова време Кристина Апългейт вече е звезда с ролята си на глуповатата дъщеря на Ал Бънди в телевизионния сериал „Женени с деца“. Младата актриса влиза в ролята и на сестрата на Рейчъл (Дженифър Анистън) в „Приятели“. Брад Пит пък е гадже трофей - красавец, но все още без световна слава.

Gulliver/Getty Images


С Дженифър Анистън се събира доста по-късно - двамата официално са семейство между 2000 до 2005 г. Ако се вярва на слуховете, днес двамата отново са заедно. 

Списание „New Idea“ твърди, че Дженифър и Брад са се оженили тайно дни преди Коледа. Дженифър организирала голямо коледно парти, на което обаче двамата си разменили и клетви за вярност.