Пол Макартни не е писал песен за бившата си съпруга
Пол Макартни не е писал песен за бившата си съпруга / netinfo

В песента "Nothing Too Much, Just Out Of Sight", която е част от новия албум на Пол Макартни "Electric Arguments" изглежда се говори за бившата съпруга на певеца Хедър Милс, обаче не е така. Думите в текста са "Спомням си за теб, не можах да ти устоя....". Пол Макартни обаче твърди, че хората много обичат да четат между редовете и че всъщност става въпрос за песен, която е много близка до една от песните на „Бийтълс” - "Об ла ди, Об ла да".

"Когато писах песента, не съм мислил за никого по-специално. Много често през 60-те години на миналия век в лондонските заведения се срещах с един африканец на име Джими Скот, който ми казваше „Об ла ди, об ла да, животът продължава” и "Nothing too much man, just out of sight". Винаги съм харесвал тази идея и просто я взех като основа за да напиша песента", обяснява Пол.

Пол сподели, че новият му албум доказва, че е човек който експериментира, също като покойния му колега Джон Ленън. За "Daily Star newspaper", 65-годишният Пол споделя: "Джон и аз израснахме заедно и двамата бяхме жадни да експериментираме въпреки, че Джон беше много по напред от мен".

Албумът "Electric Arguments" вече е на музикалния пазар.