От днес до неделя в София се събират учени, които се занимават с космически изследвания и наличие на извънземен живот. Ще бъде показана мумия на същество, за което учените твърдят, че е извънземно.

"Мексиканските колеги ще демонстрират 90-минутен филмов материал във връзка с това същество. Няма да бъде показано на живо", поясни в „Здравей, България" по Нова телевизия проф. Лъчезар Филипов от Института за космически изследвания при БАН.

Уфолог показа снимки на извънземни, открити в Розуел (ВИДЕО)

"То е открито в една от пирамидите на маите и се разглеждаше като човешки мутант. Преди 10 години учените започнаха да правят изследвания на ДНК-то на това същество и се оказа, че няма нищо общо с човешкото - тоест това не е мутант", обясни още проф. Филипов.

Фактът, който шокира мексиканските учени, е, че то е погребано като божество в една от пирамидите - тоест маите са имали някакъв респект спрямо него. Съществото е с размери около 50-60 см, с голяма глава и хилаво тяло.

Загадъчно морско създание изпълзя от водата на Тайванско пристанище (ВИДЕО)

"Човечеството трябва да си промени отношението към контакта с извънземните. Докато не си променим манталитета на расисти спрямо себе си, не може да възприемем дори това същество, което може да е по-умно от нас", коментира проф. Лъчезар Филипов.

Рибар улови „извънземно" със 100 пипала (ВИДЕО)

"В момента руснаци и американци говорят, че до 10-15 години ние ще имаме контакт с извънземни. Аз мисля, че този контакт отдавна се е осъществил. Просто на тях им трябва толкова време, за да може човечеството да възприеме този контакт", на мнение е той.

Източник: Novanews.bg