Пивоварна предлага специална бира за сватбата на принц Хари и Меган

/ Gulliver/Getty Images
Има само един начин, по който британците могат да ознаменуват в типичен за тях стил сватбата на принц Хари и Меган Маркъл през май - вдигайки наздравица с уникална бира, създадена специално за големия ден, пише в. "Дейли стар".
 
Идеята за "достойното за крале" питие е на компания "Уиндзор и Итън". От лимитирана серия пиво ще бъдат произведени над 6200 литра.
 
Меган Маркъл на първа официална проява заедно с Кралицата (СНИМКИ)

Бирата, кръстена "Уиндзорският възел на Хари и Меган", съдържа редица препратки към любовната история на двойката. Дизайнът на розовия етикет включва преплетени златни сърчица, както и преливащите един в друг британски и американски флаг.
 
„Кралската четворка“: Уилям, Кейт, Хари и Меган заедно на събитие (СНИМКИ/ВИДЕО)

Съставките също имат своята символика. За направата на пивото е използван хмел от Западното крайбрежие на САЩ - родината на Меган Маркъл. Бирата съдържа и британски хмел Инвикта - препратка към параолимпийските игри Инвиктус в Торонто, Канада, на които миналата година влюбените за първи път се появиха официално като двойка.

Принц Хари се запозна с бъдещата си съпруга през май 2016 г. по време на посещението си в Торонто, за да промотира игрите.
 
Меган Маркъл празнува с приятелки преди сватбата си

За допълнителен "блясък" пивото съдържа ечемик от фермата на кралица Елизабет Втора в Уиндзор и дрожди за шампанско.
 

Принц Хари и Меган Маркъл разкриха още един детайл за сватбата си

Специалната бира ще бъде пусната в продажба в края на месеца. Уил Калвърт от пивоварната компания разкрива, че специалният продукт, създаден в чест на сватбата им, ще бъде изпратен и на принц Хари и Меган Маркъл.

Разгледайте параклиса "Сейнт Джордж", в който ще се венчаят принц Хари и Меган (СНИМКИ)
БТА