Пинк обяви, че е бременна със снимка в Instagram и Twitter
Пинк обяви, че е бременна със снимка в Instagram и Twitter / Guliver/Getty Images

Певицата и носителка на награда Грами Пинк е бременна с второто си дете от мотоциклетиста Кари Харт, съобщиха Асошиейтед прес и Контактмюзик.

Новината бе потвърдена от неин говорител, след като певицата качи в Instagram и Twitter снимка, на която се вижда издутият й корем. До Пинк е застанала 5-годишната й дъщеря Уилоу, а върху снимката е изписано "Изненада!".

Surprise!

Снимка, публикувана от P!NK (@pink) на %месец %-ден %година в %-часа:%минути%сутрин/вечер ST

Миналата година 37-годишната Пинк бе обявена за посланик на УНИЦЕФ. Тя обеща да промотира физическата активност сред децата в САЩ. Чрез УНИЦЕФ Пинк събира средства за осигуряване на храни за недохранени деца по света.

Пинк е новият посланик на УНИЦЕФ

По-рано певицата изрази желание да има второ дете, но отбеляза шеговито, че животът й заедно Кари е като да имаш още едно дете. "Имам усещането, че съм майка на две деца", каза тя. "Бих искала да имам трето. Всъщност искам да кажа, че Кари е прекрасен съпруг и добър баща, но е като второ дете в семейството".

Пинк, чието истинско име е Алиша Мур, не се съмнява, че нероденото й дете е голям фен на вокалните й способности. По-рано тя разкри, че дъщеря й намирала гласа й за смущаващ.

Пинк е сред най-високоплатените изпълнители на 2014 г.

"Когато бе на две годинки, Уилоу ми каза: "По-тихо, мамо - гласът ти е ужасен", сподели певицата. „Отвърнах й, че бях оглавила чарта, когато тя все още бе в утробата ми и че е научила думата "ужасен" от мен".

Пинк е заедно със съпруга си Кари Харт вече 15 години. Двамата се запознават през 2001 г. по време на негово състезание по мотокрос и през 2006 г. сключват брак. Две години по-късно се разделят, но през 2010-а се събират отново, след което се ражда и първото им дете - дъщеря им Уилоу.

Източник: БТА, БГНЕС