/ NOVA
Безспорно сред най-забавните моменти в уникалното шоу за преобразявания е именно появата на силния пол в женски образи. Вече осем сезона женските превъплъщения предизвикват истински фурор и много запомнящи се моменти. Тази година не прави изключение и зрителите вече имаха възможност да видят провокативни, смешни и въздействащи появи на Димитър Маринов, Фики, Тото, Анди и JJ. Ако сте пропуснали някои от тях, сега е времето да отделите няколко минути за няколко оригинални и забавни образа:

1. Фики Стораро като Дженифър Лопес

Една от най-смешните, но и най-добри имитации на жени от мъж в предаването до момента е именно на популярният поп-фол изпълнител - Фики. Той разтърси сцената със сексапилни танци и песента „Booty” на поп-кралицата, обирайки овациите в шоуто. Сълзите от смях бяха съпроводени от категоричната подкрепа на жури, участници и зрители, които му донесоха и победа за вечерта! Трудно ли е да замениш мъжкарското поведение с оскъдни дрехи и латино ритми, можете да разберете тук:



2. Анди като Шакира

В началото на сезона младият и талантлив Анди влезе в образа на латино дивата Шакира! С цветя в косите и лятно настроение той изпълни химна и хит от Световното първенство по футбол 2010 „Waka Waka”! Характерната усмивка на Шакира беше задължителна част от представянето на Анди, а партньор в танците му беше самият Алфредо Торес! Какво е да танцуваш бос на сцената в компанията на професионален кубински актьор можете да видите във видеото:



3. JJ в образа на Ариана Гранде

Рекордьорът по женски образи JJ вече има цели пет дамски превъплъщения зад гърба си! Преди няколко седмици той сложи високите токчета и излезе на сцената като тийн звездата Ариана Гранде. Въпреки разликата с певицата-миьонче, кочто е едва 152 см., JJ показа, че височината е само подробност, а именно излъчването е в основата на ролята:



4. Тото в образа на Мария Илиева

Бутонът на късмена не спести женски образ и на хип-хоп изпълнителя и хитмейкър - Тото. В последното предаване той се превъплъти в образа на невероятната МарияИлиева, а първата дама на съвременната поп сцена аплодира лично изпълнението на песента „Нищо“. „За първи път чувам тази интерпретация на „Нищо“ – така звучи като съвсем нова песен, но много ми харесва!“, с присъщото си чувство за хумор сподели Мария Илиева. Малко по-късно Хилда Казасян сравни изпълнението му с образа на друг участник в историята на шоуто – Ваня Джаферович, казвайки че представеното е дори по-добро. Ако и вие имате чувство за хумор, не пропускайте една интересна интерпретация:



5. Димитър Маринов в образа на Лайза Минели

Изпълнението на актьорът Димитър Маринов в образа на Лайза Минели събра всички аплодисменти и отлични оценки с автентична игра и познаване стила „кабаре“. Обичаният актьор призна, че два пъти е участват в мюзикъла „Кабаре“ в САЩ и именно това е стилът, който може да покаже богатите емоции в човека. Автентичният танц, мимики и имитацията на гласа на Лайза Минели му донесе и поредна победа в предаването тази седмица. Как изглежда сцена от мюзикъл в „Като две капки вода“ можете да видите тук: