Жените също изневеряват. Експертите обаче твърдят, че изневярата при жените има не толкова физически, колкото емоционални корени. Вижте някои от причините за женската изневяра:

Влюбва се в друг

Никой не може да диктува на сърцето си. Може да обичате партньора си и да се разбирате чудесно, но изведнъж сърцето ви може да поиска някой друг. Мнозина са се озовавали в подобна ситуация, но никога не се знае как ще се развие новата връзка, ако този, който изневерява, реши да играе и на двата фронта. Ако с новия партньор не се получават нещата, винаги можеш да останеш при сигурния стар партньор. Разбира се, ако той не е научил за твоите игрички и няма проблем с изневярата ти.

Тя търси нещо по-добро от теб

Когато една жена не се чувства достатъчно щастлива във връзката си и желанията и мечтите и не са се случили, тя започва да се оглежда за някой друг, по-добър от теб. Ако се чувства игнорирана Игнорирането е присъщо на дългите връзки, в които и двамата партньори вече се познават много добре и са се приели за даденост. Ясно е, че страстта и любовта може вече да не са толкова силни, но все пак трябва да си обръщате внимание. Защото жената може да потърси внимание в обятията на някой друг мъж.

Търси приключения

Всяка връзка започва с много неизвестни. Постепенно се опознавате, жените се, имате деца и неусетно попадате в коловоза на ежедневието и еднообразието. Вълнуващите моменти във връзката ви са останали в далечното минало и сега всичко е само скука. Някои жени обаче не се примиряват с това. Те винаги са готови за нови приключения и ако не ги намират при вас, просто ще ги потърсят при някой друг.

Изневяра за отмъщение

Жените са кралиците на отмъщението. Ако вие сте й изневерили и тя ви е хванала, със сигурност не се е почувствала много приятно. Ако все пак не ви е изритала веднага и не е забравила за вас, не бъдете толкова спокоен, че всичко е наред. Тя тихо и кротко чака часа на нейното отмъщение.

Вижте още:

Шест вида изневяра и причините за нея

Защо мъжът и жената обичат различно и кой изневерява повече?

Четири причини за женската изневяра

Отмъщението е най-честата причина за женската изневяра

Зодиите, които не изневеряват (ВИДЕО)

Разкриха на каква възраст жените изневеряват най-често