Павел напусна VIP Brother, Златка се присъедини към звездите в Къщата
Павел напусна VIP Brother, Златка се присъедини към звездите в Къщата / Нова тв

След сериозна борба по време на елиминациите, които доведоха до най-голям зрителски вот от началото на VIP Brother 2013, миналата вечер зрителите решиха политикът Павел Чернев да бъде следващият напуснал Съквартирант. В студиото на Ники Кънчев той сподели: „Гледах да се държа мъжки, ще ми липсват всички, без Пламен”.

Голяма изненада беше влизането на бивш Съквартирант в Къщата на VIP Brother 2013. Веднага след излизането на Павел, в шоуто влезе плеймейтката Златка Димитрова, позната като Черната Златка. С влизането на плеймейтката беше официално оповестено продължението на VIP Brother с BIG Brother All Stars 2013, в който „енигматичната“ Златка ще вземе участие. Така Златка ще бъде своеобразен „мост“ между двете предавания тази година, подобно на тризначките Вяра, Надежда и Любов, които имаха такава роля за миналия сезон.

Павел напусна VIP Brother Златка се присъедини към звездите в Къщата
netinfo

Преди да прекрачи прага на Къщата, тя сподели: “Миналото е минало, искам да гледам бъдещето, променила съм се”, загатвайки, че ще покаже различно присъствие в шоуто. Златка беше посрещната изключително гостоприемно от останалите Съквартиранти, които веднага я поканиха на вечеря, но останаха разочаровани, че няма да чуят новини от външния свят.

Тази вечер Съквартирантите ще влязат в главни роли в сериала „Лица назаем“. Сапунената опера, подготвена от BIG Brother, е новата Мисия, в която амбицираните за седмичен бюджет звезди ще трябва да покажат своите актьорски умения. Сценарият ще бъде изцяло базиран на реални сюжети и реплики от Къщата на VIP Brother 2013. Една от основните линии ще бъдат отношенията между Пламен и Йоана, които са достойни за филмов сюжет.

Стойко Сакалиев ще целуне Станка Златева, с което ще предизвика истинска изненада както в олимпийката, така и сред останалите Съквартиранти. Подробното четене на сценария ще се окаже добра възможност за Тервел Пулев да попълни своите празни полета за случващото се в Къщата.

От няколко дни Пламен упорито се опитва да вмени вина на Йоана по повод отправената номинация. Игричките му обаче няма да останат незабелязани от най-големия му враг в Къщата – Ваня Червенкова. Тя отдавна е прозряла, че бившата Марионетка на зрителите използва Йоана като играчка в своите ръце, за да създава свои схеми, без каквито и да било угризения.