Парис Хилтън страда на Хаваите
Парис Хилтън страда на Хаваите / netinfo
След 23 дни в затвора богатата наследничка на фамилията Хилтън – Парис вече страда самотна на Хавайските острови, където си почива на слънце, пише БГНЕС.

Парис твърди, че е силно наранена и пострадала за цял живот от времето, прекарано в затвора и обеща да сложи край на дивите купони, алкохола и другите вещества, с което стана известна през последните години. Изглежда, че богатата наследничка на Хилтън – собственици на огромната хотелска верига, се е усамотила на Хавайските острови, където се занимава с плуване и йога. Но сама. Казват, че пристигнала на острова под прикритие с голяма черна перука и никой не я забелязал, освен няколко папараци.

Парис Хилтън беше осъдена на затвор, след като наруши пробацията си за каране на автомобил в пияно състояние от съдия в Лос Анджелис. Тя обеща в интервю с Лари Кинг, че ще се откаже от лудия живот и страхотните купони с много алкохол и наркотици, характерни за повечето богати американски наследници на известни семейства. Парис заяви пред Кинг, че била "страхотно депресирана" от затвора и от лошата храна, но фактите показват, че тя е похарчила 150 долара само за една седмица за дребни закусчици и козметика в магазина на затвора.

По-рано тази седмица водеща на американска телевизионна новинарска програма отказа да постави на първо място вестта за освобождаването на Хилтън от затвора. Според дъщерята на Збигнев Бжежински – Мика, която води новините на MSNBC, Парис Хилтън не е по-важна от това, което става в Ирак.