Григор Димитров определено е доказан спортист, но и е показал, че определено има добър вкус за жени. Неговата нова приятелка Лолита Османова е безспорно красива жена, която привлича доста внимание.  В България тя доби популярност благодарение на връзката си с тенис звездата. Лолита е секси и дръзка, обича да провокира с някои от постовете си в Инстаграм. Вижте още в канала "Cool New" във vbox7.

Съвсем скоро тя сподели своя нова снимка, на която излъчва много сексапил. Знойната рускиня е споделила към красивия кадър и няколко думи. Тя вярва, че човек може сам да си сложи ограничения и да не сбъдва мечтите си. "Единствената граница е в съзнанието ти", гласят думите на Лолита. Установяваме, че Османова е любител на пътешествията. Тя е споделяла и доста коледни кадри от Монте Карло, където живее.



Припомняме, че там се намира и Гришо. Лолита е дъщеря на руския олигарх в енергийния бизнес Елдар Османов, който е от кавказката република Кабардино-Балкария. Подобно на много бизнесмени, и той има проблем с руските съдебни власти и по тази причина живее в Монте Карло.



Григор и приятелката му се запознали на кортовете на Монте Карло кънтри клуб, където българската звезда тренира. Лолита също е опитала да направи кариера в тениса, но е прекъснала заради контузии. Лолита е отличничка от Московския университет със специалност "Международни отношения". В момента е бизнесдама и шеф на Luxury international magazine. Лъскавото месечно списание излиза на английски и руски език в 7 държави.