Новата Мис Плеймейт: Николета Лозанова показа, че красивите момичета са и умни
Новата Мис Плеймейт: Николета Лозанова показа, че красивите момичета са и умни / снимка: NovaNews.bg

Елена Кучкова е новата "Мис Плеймейт".

Чуйте в radio.dariknews.bg повече за конкурса

Пред Дарик Елена Кучкова сподели, че се надява титлата да допринесе за бъдещото й развитие, да си създаде контакти и да се отворят пред нея вратички. Елена смята да се откаже от танците, които толкова обича, и да се занимава с нещо по-сериозно.

Споделя, че се възхищава от Николета Лозанова, която по думите й е показала, че красивите момичета са и умни.

Ето какво още разказа Елена Кучкова за емоциите от конкурса и плановете си за бъдещето пред Дарик:

Очакваше ли ти да станеш "Мис Плеймет"?

Силно се надявах, но да бъда сигурна - не. Конкуренцията беше голяма. Нямаше нищо нагласено, както се спекулираше. Не се притесних от напускането на две от участничките. Притесних се преди конкурса заради емоцията и адреналина. Родителите, семейството ми, приятелите ми, всички много ме подкрепят. Не толкова близките ми хора критикуват.

Не се притеснявам. Щом съм се появила в такъв конкурс, появила съм се в мъжко еротично списание и съм показала всичко от себе си така, както майка ме е родила, нормално е да съм се подготвила за такива критики.

Критиките, които отправят някои от девойките, са леко злобни, поне едната от тях видя, че нямаше как да спечели и реши да се откаже и да създаде интрига. Защото от самото начало се видя кои са в тройката и кои от момичетата хората харесват при онлайн гласуването и кои са на по-заден план. Тя може би не можеше да приеме загубата.

А ти как би се почувствала при загуба, как би приела, ако дори не беше в тройката?

Малко конфузно е, глупаво. Би ми станало леко гадно, да. Всяка от нас се надява. Разбирам другите момичета, на тях им стана леко гадно, но една е победителката, не може да са всички.

Печелила ли си други конкурси?

Да, тази година спечелих "Мис София".

Не си от София, но спечели този конкурс.

Така се получи. По тези конкурси се явяват всякакви. Знаете, че в София е пълно с прииждащи столичани.

Имаш ли любима носителка на титлата "Мис Плеймейт"?

Николета Лозанова. Тя ми връчи наградата, беше една от журито. Още когато я видях, започнах да й пращам целувки от сцената. Тя много ми се зарадва, въпреки че не се познаваме от преди това. Не познавам нито една от плеймейтките - нито Златка Райкова, нито Златка Димитрова. Специално на Николета много й се радвам, защото тя успя да направи нещо с тази титла и продължава да се развива, което доказва, че красивите момичета са също така и умни, не разчитат само на външния си вид.

Какво те очаква оттук нататък?

Нови запознанства, контакти, нови вратички. Искам да се откажа от танците лека-полека. Би ми било трудно, защото ги обичам и правя това с удоволствие. Мисля в бъдеще да се занимавам с нещо по-сериозно. Искам да се развивам, не да съм просто в това положение. А титлата би ми помогнала с популярността.