Нора със соло дебют и видео клип
Нора със соло дебют и видео клип / снимкa: DarikNews

След парчето си с Графа „Именно ти”, именно тя – Нора от Music Idol гостува на Ники Кънчев шоу по Дарик, за да разкаже за новото видео към дебютния си солов сингъл It’s not right.

След като It’s Not Right на Нора се класира директно за полуфинала на конкурса „Евровизия” и бе избрано да продължи и към финала на 21 февруари, вече е готово и видеото към парчето.

Нора е автор на текста на It’s Not Right – заразно аренби с китарни рифове и характерни вокали. Музиката на песента е на Бисер Иванов (известен като китарист на Лили Иванова и Алегро). Аранжиментът е дело на Жоро Янев.

На режисьорския стол на It’s Not Right застана Васил Стефанов (Baby, Остава; Герой, Тома), а зад камерата – операторът Александър Крумов (Герой, Тома; Чуваш ли ме, Графа и Мария Илиева; Мила от Марс).

За снимките са били специално подбрани декори, целящи да се постигне визията на модерна индустриална среда. Поне четири визии сменя Нора по време на снимките, продължили от тъмно до тъмно. Стайлингът е поверен на Мина Кайе. Хореографията в клипа е по идея на Милен Данков от Dance Zone. Изненадата е, че танцьорите не си партнират с главната героиня, както е обикновено, ами са в ролята на мрачните анонимни антиперсонажи.

Нора със соло дебют и видео клип
netinfo

Ето какво казва за видеото и режисьорът Васко Стефанов: „Очаквайте един силен имиджов клип, много експресивен, в него Нора е много екстравагантна. Самото парче не звучи като българско, но каквото и да кажа – ще бъде клише, просто защото е много яко.”

„Идеята е леко бунтарска – че не трябва да се съгласяваме с всичко, че не бива да допускаме някой друг да решава вместо нас и такива неща. Много се кефя на парчето още от първия път, в който го чух. Ще се радвам, ако го харесат и зрителите на „Евровизия”, а и всички останали”, обяснява Нора за първата си музикална рожба.