Номинираните VIP Съквартиранти влизат в нестандартни роли
Номинираните VIP Съквартиранти влизат в нестандартни роли / Нова тв

Тази вечер във VIP Brother ще настъпи поредната битка, в която номинираните Съквартиранти ще трябва да спасят своето място в Къщата. Зрителите на Нова ТВ ще имат възможност да видят участниците, изправени пред нова задача с изключително нестандартен дух.

Номинираните за изгонване тази седмица са политикът Павел Чернев, социоложката Мира Радева, нейният съпруг Иво и певицата Йоана. Мисията ще включва индивидуални задачи, с които участниците ще трябва да впечатлят BIG Brother и феновете.

На Павел ще се наложи да влезе в една роля, с която трудно може да бъде асоцииран, а именно на добрата фея. Противоречивият в действията си депутат ще трябва да изпълнява желания на останалите Съквартиранти.

Иво ще трябва да изтръгне дълбоки признания от съобщения му участник, а предизвикателството на Мира ще бъде свързано с професионалната й сфера.

Поп изпълнителката Йоана ще трябва да се обърне към своите близки и роднини.

Защитници на звездите от VIP Brother 2013 ще бъдат режисьорът Андрей Слабаков, който ще подкрепи Павел, музикалният педагог Вили Оникян, която ще вземе страната на Мира, Ясен Козев, бивш съпруг на Йоана, и Йордан Златарев – близък приятел на Иво. В студиото те ще разкажат защо именно човекът, който поддържат, трябва да остане и какво още зрителите не знаят за него.