/ NOVA
Зрителите ще могат да гласуват за спасението на съквартирантите в приложението NOVA PLAY
Първите номинирани участници в Big Brother са ясни. След като еротичният модел Анджела получи служебна номинация за неспазване на правилата, към нея се присъединиха разносвачът на храна Николай и plus-size моделът Веселка. Те бяха номинирани от агент “Енигма” Петър след вот на зрителите в приложението NOVA PLAY.

Тайният агент в Къщата се справи отлично с изпълнението на още една от своите секретни задачи. В опит да саботира седмичната мисия, Петър успя да допринесе за загубата на допълнителни 15% от бюджета за следващата седмица. Парите на участниците продължиха да се топят и в другата специална игра, след като забавният Георги и бившият свещеник Марио бяха санкционирани с 20%.

NOVA

Опознаването между съквартирантите продължи със споделяне на лични преживявания. Бизнесменът Радо и актрисата Ивонне впечатлиха с провокативни разкрития за интимния си живот, а гореща история, свързана с музикалната суперзвезда Енрике Иглесиас, предизвика благородна завист у някои от обитателите на Къщата.

NOVA

Зрителите на Big Brother ще имат възможност да гласуват за спасението на номинираните Веселка, Анджела и Николай в приложението NOVA PLAY, а резултатите от вота ще бъдат обявени на живо в първия лайв на предаването утре вечер.

NOVA

Кой ще бъде спасен по волята на зрителите и кой ще бъде отлъчен от най-обсъжданата къща в България, ще разберете в Big Brother в събота, 12 октомври, oт 21:00 ч. по NOVA.

NOVA


Всичко за Big Brother може да откриете в сайта nova.bg, както и в официалните  Facebook страницаInstagram профил и TikTok профил на предаването.