Никола спечели Big Brother All Stars
Никола спечели Big Brother All Stars / снимки: Big Brother All Stars

Един от най-позитивните участници в  шоуто Big Brother All Stars - Никола от Македония, беше обявен за големия победител в оспорвания финал на формата миналата вечер. За негов подгласник в класирането зрителите на Нова тв определиха също толкова колоритно лице от екрана - Найден, а преди него вотът на публиката определи Къщата да напуснат другите двама финалисти - Стойка и Боби.

Никола спечели Big Brother All Stars
netinfo

Любимецът на публиката Никола призна, че все още не може да повярва, че е победител, тъй като това е огромна изненада за него. "Когато участвах в балканския Big Brother, моята собствена държава не ме подкрепи толкова, колкото българският народ през последния месец. Само преди няколко седмици тук никой не ме познаваше, но въпреки това зрителите ми дадоха шанс и ме опознаха. Затова тази победа ми е особено ценна", разказа Никола.

Никола спечели Big Brother All Stars
netinfo

"Много сме доволни от резултатите на двата сезона на Big Brother тази година - те надминаха и най-смелите ни очаквания. Естествено за това най-голяма заслуга имат зрителите, според които тези два сезона бяха най-позитивни и успешни до този момент", коментира продуцентът и главен редактор на предаването Радо Тушев. Той добави, че е доволен от победата на Никола, тъй като по този начин българите показват колко толерантни могат да бъдат.

Никола спечели Big Brother All Stars
netinfo