/ Gulliver/Getty Images
Американската рапърка, певица и актриса Ники Минаж предизвика сериозни съмнения у феновете си, че може да е бременна. Тя публикува серия от постове, в които коментира какви са предпочитанията й за храна, както и усещането за "гадене".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Trini to di 🦴

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on


Хитмейкърката на "Anaconda", която е омъжена за Кенет "Зоо" Пети, използва социалните медии, за да изброи причудливите комбинации от храни, които похапва от скоро, както и съобщи, че напоследък ходи до тоалетната по-често, и й се гади. След това допълни, че не е болна.

Ники Минаж вече е семейна жена

Когато един фен я попита дали готви нещо през последните седмици, тя отговори: '' Абсолютно. Пържола. Скариди. Плюс моите известни чийзбургерчета. Толкова съм добра, правя си състезание по ядене - например червено месо, а след това и салата с допълнително халапеньо".
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Barbie (@nickiminaj) on



Апетит, гадене, умора и често ходене до тоалетната са характерни за почти всички бременни жени, отбелязват наблюдателни фенове.

Но намеците на певицата не спират дотук - един от феновете й я помоли да публикува снимка на бебето, на което Минаж отговори, че трябвало "да изчакат няколко месеца", за да видят нарастващото й коремче. Тя написа: „Да, след няколко месеца. Светът още не е готов за това".
 


Известната рапърка всъщност може само да дразни феновене си, след като и преди няколко пъти е подклаждала слуховете за евентуална бременност.

През миналия юли текстът на една от песните й гласеше, че Ники е на път да „стане мама“. Миналата година Минаж сподели пред свой фен, чевече е избрала име на бъдещото си бебе.

А през февруари миналата година направо написа, че е бременна, което пък едва не докара инфаркт на нейния мениджър.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС