Култовият актьор разкри интересни подробности от обновеното студио на предаването
Броени дни остават до старта на емблематичното телевизионно шоу „Сделка или не“, което се завръща в ефира на NOVA на 4 септември от 18:00 ч. с нов водещ и много изненади. Осем години и 1700 участници по-късно, любимият български актьор Ненчо Балабанов ще посрещне играчите в напълно обновено студио, където ги очакват 24 кутии, криещи суми от 1 ст. до 100 000 лв.

„Играта ми харесва, много по-различно е от предаванията, които до момента съм водил - има напрежение. Зрителите ще ме видят и сериозен, и шеговит. Още от много малък усещах в себе си, че това е моята мисия - да бъда пред хора, да ги карам да се усмихват и да бъдат по-щастливи, пък в случая - и по-богати. Какво по-хубаво от това? Заедно с продуцента и с режисьора гледахме предишни предавания, както и такива, които се излъчват по целия свят, за да усетя духа на шоуто“, сподели Ненчо Балабанов директно от студиото на предаването, където посрещна екипа на „Здравей, България“.

Ненчо Балабанов
NOVA

Водещият разкри още, че в новия сезон на „Сделка или не“ зрителите ще видят един много по-модерен банкер и смели участници, които често отказват щедрите му оферти. Когато късметът се усмихне на даден играч и дойде неговия ред, той трябва да отвори шест кутии преди да получи първото предложение от банкера.

„Сделка или не“ стартира излъчването си в българския ефир през 2005 г. За 10 сезона в играта участие са взели над 1700 души и са раздадени над 11 милиона лева, а 7 щастливци печелят голямата награда. Всеки, желаещ да се включи в предизвикателство, може да го направи като попълни кастинг форма за участие в предаването.

Ненчо Балабанов
NOVA

Още интересна информация за „Сделка или не“ може да откриете на сайта на предаването, както и в официалната Facebook страница и Instagram профил на „Сделка или не“.