Едно от нещата, за които холивудските звезди харчат най-много пари са имотите. Красиви гледки, екстри и жилища с история са сред основните неща, за които следят известните, когато инвестират в дом, пише каналът "Скандално" във vbox7. Ето и кои са звездите, които са дали най-много пари за имение:

Тейлър Суифт

Грузинското възрожденско имение на Тейлър Суифт от 1934 г. е място от мечтите. Разполага със седем спални, десет бани и много място за забавление на гостите, а крайбрежното местоположение носи впечатляващи гледки. Имението на изпълнителката струва 30 милиона долара.

Том Круз

Имението на Том Круз в Колорадо има живописна планинска гледка. Къщата от 10 000 квадратни метра, включва игрища за хокей, тенис, баскетбол и частна писта за мотокрос. Имението на звездата възлиза на 59 милиона долара.
 
Анджелина Джоли

Замъкът на Анджелина Джоли в Южна Франция се оценява на 61 милиона долара. Тя има собствено лозе, 35 спални, банкетна зала, басейн и дори отделни фитнес зали за мъже и жени.
 
Биосе и Джей Зи

Звездната двойка живее в имение в Бел Еър за 88 милиона долара. В него има 4 външни басейна, напълно оборудван спа център, баскетболно игрище и разбира се, гараж за 15 коли.
 
Джордж Клуни

Вила Олеандра се намира в Лальо, Северна Италия и не случайно е един от най-скъпите звездни имоти. Разположена на брега на езерото Комо, вилата струва 100 милиона долара. Като един звезден дом тя разполага с фитнес, тенис кортове, басейн, пицария и театър на открито.
 
Бил Гейтс

Седем години са нужди за създаването на мега-имението на Бил Гейтс „Xanadu 2.0“. В него има известни произведения на изкуството, стая с батути, изкуствено създадена река, в която плува сьомга, както и златист пясък, донесен от Карибския остров. Имението на Гейтс е оценено на 125 милиона долара.