Често чуваме за звезди, които съдят жълти вестници, папараци и дори фенове, които навлизат твърде много в личното им пространство, нарушавайки сигурността, спокойствието и правото им на личен живот. Рядко обаче се случва обратното - фен да повдигне обвинение срещу знаменитост, пише каналът "OMG Facts" във vbox7.  Ето няколко такива случая:

Бионсе

Тина Сийлс е жената, която твърди, че е износила децата на Ким Кардашиян и Марая Кери. През 2014 тя заведе дело срещу Бионсе, твърдейки, че певицата не признава пред света, коя е жената, износила Блу Айви. Разбира се, това твърдение е толкова абсурдно, че не се е стигнало до съд.
 

Мила Кунис

Кристина Каро била приятелка на Мила Кунис от детството. Когато актрисата става известна, Каро решава да я осъди за 5000 долара обезщетение за нанасяне на тежка психическа травма. Причината? Малко пиленце, което Мила е откраднала от дома на Кристина.
 

Майли Сайръс

През 2009 г. папарашки снимки на Майли Сайръс, на които се вижда как си мие лицето, се появиха онлайн. Фотографите са я хванали, докато ръцете ѝ са върху клепачите, а очите ѝ са леко дръпнати. Луси Ким я нарича расистка и повдига дело за обида, искайки от Майли да изплати по 4000 долара на всеки азиатец, който живее в Лос Анджелис в знак на извинение.
 

Джонас Брадърс

Ходенето по концерти е забавно преживяване, но не бива да забравяме, че където има струпване на много хора  има и голям шанс някой да ни бутне, настъпи или удари. Такъв е и случаят с фен на групата, който ги съди, защото по време на тяхно участие бива (леко) наранен сред тълпата.