Джиджи Хадид реагира остро срещу папараците, които постоянно искат да снимат 26-годишната звезда и нейната дъщеричка. Моделът написа предупредително писмо, насочено срещу тях, в което им забранява да снимат бебето ѝ. В писмото си до пресата тя настоява да не се правят и разпространяват снимки на дъщеря ѝ, която се роди миналата година, пише каналът "Stars News" във vbox7.

"До папараците, пресата и обичаните от мен фен акаунти. Докато бебето ни расте осъзнаваме, че не можем да я предпазим от всичко така, както сме искали, но можем поне малко", пише Хадид и обяснява, че дъщеря ѝ обича да опознава света около себе си, но не може да направи това само от детската си количка.
 

"При последните ни посещения в Ню Йорк тя започна да се опитва да става и да иска да я нося (нещо, с което е свикнала у дома). Тя не разбира защо количката ѝ е покрита в града или от какво съм искала да я предпазя. Въпреки това искам тя да вижда най-невероятния град в света, както и красивите и различни хора, които се разхождат по улиците на Ню Йорк."

Джиджи се обръща към папараците, пресата и феновете, че на този етап умишлено никога не е споделяла лицето на дъщеря си в социалните мрежи. "Нашето желание е тя да избере как да се представи на света, когато навърши пълнолетие и да може да живее възможно най-нормално, без да се притеснява от публичен образ, който не е избрала."
 

Моделът моли медиите, ако публикуват снимка на детето ѝ, да цензурират лицето, като то бъде размазано, ако случайно я хванат камерите.

"Знам, че това е допълнително усилие, но искам най-доброто за моето бебе, както всяка друга млада майка". Джиджи и половинката ѝ Зейн Малик искат малката Кай да избере как да споделя за себе си със света, когато стане голяма, пише още Джиджи.