Джиджи Хадид и Зайн Малик се радват на първите си седмици с дъщеричката си. Същото прави и майката на модела, Йоланда Хадид. Наскоро младата баба сподели, че обича всяка минута, прекарана с внучката си, като за първи път публикува и снимка на момиченцето.

"Сърцето ми става по-голямо заради любовта и радостта към това малко момиченце. Тя е ангел, изпратен ни отгоре", пише тя и благодари на Джиджи и Зайн, че са я направили баба, като допълва, че обожава всяка минута от новата си роля.
 

За онези от вас, които следят профилите на Зайн и Джиджи, този тип снимка със сигурност не е нещо ново, тъй като подобен кадър беше публикуван и от двамата.

В своя профил моделът написа, че тяхното момиче е променило целия им свят. Зайн пък се похвали, че бебето им е здраво и красиво, макар че думите му не стигали в този момент. Вижте в канала "Social Virals" във vbox7.

Междувременно пък лелята, Бела Хадид, е пристигнала в Ню Йорк, което означава, че срещата между нея и племенничката ѝ е съвсем близо. Конкретният повод за пътуването ѝ е фотосесия за световен бранд, като снимките бяха направени в неделя в Сентрал Парк. Моделът бе сниман от папараци, докато ѝ взимат секрет за PCR тест  в колата.