Марк Уолбърг
Марк Уолбърг / Gulliver/Getty Images
Марк Уолбърг за малко да стане част от „Мъже в черно 3“, след като бил препоръчан от мощен холивудски агент, според режисьора Бари Зоненфелд.

Бари обясни как е искал Джош Бролин да изиграе по-младата версия на героя на Томи Лий Джоунс, агент К, когато мощен холивудски агент препоръчал Уолбърг за ролята.

След скандала с хонорарите: Марк Уолбърг дари 1,5 млн. долара на „Времето изтече“

67-годишният режисьор каза: "Бролин изглеждаше и звучеше като Томи... Казах му: "Ей, мисля, че бих бил перфектен като младия Томи Лий Джоунс". И той каза: „Страхотно! Звучи страхотно. Изпрати ми сценарий.''

След това Бари добави: ''Ето една интересна история за агентите. Един от най-мощните агенти е човек на име Ари Емануел. Той е ръководител на „Уилям Морис Ендевър“. И са наистина добри приятели с Марк Уолбърг. И той наистина искаше Марк Уолбърг да играе младия Томи Лий Джоунс. Мисля, че Марк би свършил чудесна работа. Но мисля, че Бролин е роден да изиграе Томи.''

Марк Уолбърг стана най-високоплатеният актьор за 2017 година с приходи от 68 милиона долара

''Слава Богу, студиото (Сони Пикчърс“) ме подкрепи. Но те бяха наистина изнервени от натиска на Ари."

Режисьорът похвали представянето на Джош във филма. Бари обясни: „Томи има най-музикалния глас. Това е красив глас. Наистина е като песен. И Бролин свърши фантастична работа. Той ме накара да плача толкова пъти, като го гледах. Спомням си единственото нещо, което Томи ми каза за представянето на Бролин: „Откъде извади този акцент? Нямам тексаски акцент“. А аз му казах: „Е, всъщност, Томи, имаш“.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата ни във Facebook тук