Мариан Авила позира за фотографите в крайбрежния град Бенидорм, източната част на Испания на 24 август 2018 г.
Мариан Авила позира за фотографите в крайбрежния град Бенидорм, източната част на Испания на 24 август 2018 г. / БГНЕС
Двадесет и една годишната испанска манекенка Мариан Авила, която е засегната от синдрома на Даун, сбъдна мечтата си да участва в дефиле в рамките на Нюйоркска седмица на модата благодарение на дизайнерка от Атланта, съобщи Асошиейтед прес.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Los sueños sí se cumplen 📸@angelaavp ✨✨✨ Dreams do come true #marianavilamodel

A post shared by Marian Avila (@marianavilamodel) on


Авила прояви усет, докато дефилираше във вечерни облекла пред зрителите, сред които бяха родителите й и нейни близки. Тя взе участие в дефилето на дизайнерката Талиша Уайт, с която се запознала в интернет.

Ще сбъдне ли мечтата си 21-годшният модел Мариан Авила?

"Наистина съм щастлива - допадна ми да участвам в дефиле - увери Мариан. - Исках да покажа пред света, че няма бариери."

Авила привлече вниманието в САЩ, родината си и цяла Европа с желанието си да стане модел. Тя бе развълнувана от начина, по който това бе постигнато. "Сега тя е супермодел, който се среща с всякакви хора - отбеляза Уайт. - Много се радвам за нея. Тя вече се среща с представители на "Вог", "Харпърс базар", агенции за модели."

Френската модна къща "Лоншан" представи колекция, с която бе отбелязана 70-годишнината й, предаде Франс прес. На първия ред сред присъствалите на дефилето знаменитости бяха Кейт Мос, която 8 години бе лице на "Лоншан", и Кендъл Дженър, сегашното лице на модната къща.

Кейт Мос
Gulliver/Getty Images

Творческата й директорка Софи Делафонтен, която е внучка на основателя й, заяви, че си поставила за цел да комбинира калифорнийски дух с парижка елегантност на базата на традиционно използваните от "Лоншан" кожи. Четиридесет манекенки, сред които 17-годишната Кая Гербер, представиха кожени облекла с изчистени кройки и украса от ресни. Редица манекенки носеха сандали.

В социалните мрежи се появиха много снимки, на които се вижда кавга между певиците Ники Минаж и Карди Би в рамките на Нюйоркската седмица на модата. Постнати в Туитър видеа показват как агенти по сигурността разтървават рапърките. На снимка, направена след свадата, се вижда, че Карди Би има подутина над окото си. Според сайта за знаменитости TMZ.com, 25-годишната Карди Би се доближила до 35-годишната Минаж и й казала, че разпространява лъжи. В Инстаграм Карди Би направи коментар за начина, по който отглежда дъщеричката си, без да споменава Ники Минаж. "Оставих те да говориш ужасни неща за мен като майка, но ми писна от коментарите ти за способността ми да отглеждам собствената си дъщеря", е написала Карди Би.

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БТА