Мис Туризъм Теди Андреева стана фолк-певица
Мис Туризъм Теди Андреева стана фолк-певица / netinfo

Най-проспериращата БГ-манекенка Теди Андреева се готви да напусне подиума, за да завладее сърцата на многобройните фенове на фолка. Преди дни тя записа дебютното си парче “Като непознат”, посветено на нейна несбъдната любов от ученическите й години. Родителите й казали тогава твърдо “Не” на чувствата й.

Зад музикалната амбиция на Теди застана топрежисьорът на Пайнер Люси Иларионов. Той я продуцира и дори стана автор на артистичния й псевдоним - Андреа.

Теди вече тръгна на солфеж, а зад гърба си има певчески опит в хор по народно пеене. “Роднините ми са тясно свързани с музиката – дядо ми е бил диригент, а баба ми е братовчедка на композитора Борис Карадимчев”, довери хубавицата.

Междувременно Андреа стана и рекламно лице на водка Селект. От тази седмица ще видим перфектната й визия на 140 билборда в цялата страна.

Пропялата манекенка след броени дни ще клипира дебютното си парче. Засега се отказва от идеята да покани на снимачния терен бившето си гадже Валери Божинов, който направи медиен бум с връзката си с колежката на Теди – Алисия.