Настоящият статус на дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз е "необвързана". Това тя еднозначно показа със снимка в секси парти рокля в Instagram. Вижте в канала  "Красивите българки" във vbox7:
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mood “single”

A post shared by Miglena Kakanasheva MEGZ (@megz_miglena_kakanasheva) on


За това, че Мегз и бизнесменът Румен Рончев са се разделили, стана ясно още в началото на годината, когато забелязахме, че липсват общите им снимки в Instagram. Приблизително тогава започнаха да се появяват и първите публикации по темата.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miglena Kakanasheva MEGZ (@megz_miglena_kakanasheva) on


Всъщност двамата са се разделили през декември и това съобщи Мегз в отделна публикация, имаща за цел да спре спекулациите. "Опитахме се да се съберем след смъртта на майка му, когато той си татуира името ми. Стана още по-зле. Причината е несъответствие в моралните ни възгледи. И най-вече несъответствие на тема колко важни са парите в живота на хората. Има и други драми, но с тях ще напиша книга", пише Мегз.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🌹

A post shared by Miglena Kakanasheva MEGZ (@megz_miglena_kakanasheva) on


"Двамата вече нямаме общо и това как ще продължи той с живота си или бившите ни общи фирми вече не е моя тежка отговорност", уточнява дизайнерката и се чуди колко много глупости може да направи човек от любов.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🐨❤️🐢

A post shared by Miglena Kakanasheva MEGZ (@megz_miglena_kakanasheva) on"Не съжалявам дори и за най-тежките сълзи и уроци от първата ми любов, въпреки, че тя за малко не ме уби. Но в един момент човек трябва да осъзнае, че носи отговорност за други хора и да постъпи разумно и честно спрямо тях и себе си. Последната година ме промени необратимо. За съжаление тя не успя да промени "мъжа ми". Трябваше да взема много тежко решение и вярвам, че постъпих правилно. Това е", обясни Мегз.

Въпреки истинските катаклизми, които са се случили в личния живот на Мегз, тя продължава работата. Така например тя е в трескава подготовка за новия сезон на уеб риалитито TopQueen. В момента за него тече кастинг, а ако искате да се запишете, може да го направите тук.