Меган Фокс знае как да превърне една обикновена жилетка в нещо горещо и секси. Жилетката определено не е дреха, която свързваме автоматично със сексапил и модни тенденции, а с нещо удобно, меко и топло, но Меган знае как да промени това за секунди. Красивата актриса бе уловена от папараци в Лос Анджелис, а за визията си красавицата е избрала червен тоалет, пише каналът "Social Virals" във vbox7.
 

Меган е заложила на червена пола с висока талия и алена жилетка, която обаче е доста отворена, а под нея звездата не носи сутиен. Аутфитът е вероятно подбран от стилистката на Меган - Мейв Райли, която се грижи редовно за перфектната визия на актрисата. Целият тоалет е съчетан със сандали на висок ток и малка червена чантичка, в която едва се побират портфейл и мобилен.
 

Не сме изненадани, че Меган е харесала визията, защото с нея разкрива перфектната си форма. Скоро писахме, че звездата е отслабнала с цели 17 кг., за едва 5 месеца. Тайната е, че Меган не се храни с бели храни, няма cheat дни, пие много смутита и тренира кръгово.