Връзката на Меган Фокс и Машин Гън Кели е една от най-горещите теми в последните месеци. Всички говорят за тях двамата. Но има и друга причина - актрисата изглежда буквално зашеметяващо, пише каналът "Най-яките мацки" във vbox7.

А за това причината е ясна - тя свали над 17 кг за 5 месеца. Как го направи? Ето някои от принципите, които Меган Фокс спазва до ден днешен в храненето си:

 Не яде бели храни

Подобно на много знаменитости Меган Фокс вече не консумира популярните бели преработени храни от бяло брашно и бяла захар. "Махнах всички видове хляб и бързи въглехидрати. Без крекери, брецели, чипс и всякакви вредни храни. Най-вредното нещо, което консумирам, е кафето", сподели тя преди време пред Е!Magazine.
 

 Няма cheat дни

Когато Меган Фокс е полагала усилия да отслабне, тя не е правила така наречените cheat дни, нито зареждащи такива. Тя е била много стриктна в режима си. "Нямам храни за глезене. Или правя нещо по правилен начин, или не го правя, нямам cheat дни", обяснява актрисата.
 

Пие смутита

Въпреки че Меган Фокс се старае да приема възможно най-малко въглехидрати, тя често пие по някое смути. Любимото ѝ е от дребни червени плодове - ягоди и малини, като в него добавя чай, протеинова пудра и малко бадемово мляко.
 

Тренира кръгово

Меган Фокс тренира от години, но в последно време е фен на кръговите тренировки. Намира време два пъти седмично. Тренировката ѝ започва с 5 мин. загрявка, следват упражнения за долна част, после за горна, накрая за корем. Тренировката завършва с 5-минутно разтягане.