Меган Фокс
Меган Фокс / Gulliver/Getty Images
Меган Фокс стана известна, след като през 2008 г. мъжко списание я обяви за най-секси жената в света.

Родителите й Глория Дарлен и Франклин Томас Фокс се развеждат, когато тя е на три години. В интервю актрисата споделя, че майка й и баща й са били много строги и че никога не са й позволявали да има гадже или да кани приятели в дома си.

Тя започва да ходи на уроци по актьорско майсторство и танци на петгодишна възраст, а на десет годишна възраст се премества във Флорида, където завършва католическо училище. Меган често е била тормозена от децата в училище.

„Страдам от комплекс за малоценност и непрекъснато се страхувам от подигравки“, каза актрисата, признавайки, че е ранима, но и борбена.

Тя живеела с майка си, докато събрала достатъчно пари, за да започне да живее сама. На 17-годишна възраст тя се премества в Лос Анджелис с приятеля си, името на когото никога не разкрива. Тя губи девствеността си с него и заявява в интервю, че става въпрос за истинска любов и необичаен секс. Живяла е скромно и никога не е искала пари от родителите си. За да плати наема си, тя си намерила работа в кафене, където работела облечена като банан.

„Можех да избирам между ябълка и банан и избрах банана, защото изглеждах по-слаба в него“, казва Меган.

Най-забележителните й роли са във филмите „Трансформърс“, „Приятели с деца“ и „Костенурките нинджа“. На снимачната площадка на „Hope&Faith“ тя среща съпруга си Брайън Грийн, звездата от американския сериал "Бевърли Хилс 90210". Брайън предложил брак на секси актрисата на плажа в луксозен хотел на Хаваите. Щастието им обаче развалила загубата на диамантения пръстен някъде по плажа.

Поради разногласия в брака Меган реши да подаде молба за развод. Сега тя има връзка с младия рапър Машин Гън Кели, с когото е работила по съвместен проект и мнозина казват, че в крайна сметка се е развела със съпруга си заради това. 
БГНЕС