Мадона изпраща нелюбезни SMS-и на Гай Ричи
Мадона изпраща нелюбезни SMS-и на Гай Ричи / БГНЕС

Мадона и Гай Ричи все още карат хората да говорят за тях. Според последните слухове попдивата е изпратила не много любезни съобщения на бъдещия бивш съпруг, съобщава БГНЕС.

Докато е бил на снимачната площадка за филма Шерлок Холмс в Манчестер, Гай е прочел на екипа си няколко SMS-а, получени от Мадона. "Ти стигна дъното", е било едно от съобщенията му. "Не е нищо чудно, това е нейното чувство за хумор. Представи си на какво прилича животът с нея", поверително казал продуцентът на свой приятел.

Мадона е изпратила няколко подобни съобщения на бившия си съпруг, като го е упрекнала, че разкрива подробности от тяхната раздяла. Друг източник разкрива за Daily Mirror, че „тя обича да слага Гай под чехъл, това е нейният ексцентричен хумор. Гай не взема нещата на сериозно. Ако правеше това, щеше да полудее“.

Певицата се опита да успокои нещата в началото на седмицата, с цел да не влошава още повече положението и да не загуби попечителството върху децата си. Тя тогава припомнила на Гай хубавите моменти от съвместния им живот и го уверила, че някой от критиките силно я натъжили.