/ iStock/Getty Images
Луната в Скорпион носи много проблеми. За щастие, имаме достатъчно сили да се справим с всичко. Само трябва да изтласкаме емоциите и чувствата на заден план, така че да не пречат на логическите разсъждения. Астролозите съветват да поемаме рискове и да експериментираме. Но не и да започнем милион неща едновременно, защото в противен случай рискуваме да не направим нищо. Ето какво да очаква всеки знак от зодиака на 2 декември:

Овен

Време е да изпълните обещанието си. След като го завършите, можете да дишате свободно. Полезно е да говорите за вашите проекти и идеи. Възможно е някой влиятелен човек да чуе и оцени работата ви. Но не разчитайте на бърз успех - ще трябва да отделите много време и усилия, за да реализирате плана си.

Телец

Контролирайте всичко около вас днес, само така можете да постигнете резултати. Общуването  ще ви донесе само радост, настроението ви ще се повиши със скоростта на светлината. Някой може да има нужда от вашата помощ. Звездите съветват да не отказвате, но и да не забравяте за проблемите си.

Близнаци

Някои новини днес може да ви изненадат, но не се контролирайте, оставете емоциите си да излязат навън. И едва тогава можете да разрешите тези проблеми. Това е страхотен момент да поканите някого на среща, да го изненадате и да признаете чувствата си. А звездите съветват да планират следващите седмици, за да не изпуснете нещо важно.

Рак

Днес имате милион неща за вършене, но контролирането на всичко наоколо ще ви е много полезно. Някой може да ви направи страхотно предложение, не се колебайте, съгласете се веднага. Дори този проект да не ви донесе много пари, той ще ви даде много емоции и ценен опит.

работа
iStock/Getty Images

Лъв

Днес защитавайте мнението си с всички сили. Това ще ви помогне много в работата. Също така в този ден можете да разберете как да спечелите още повече пари, така че следете свободните места и обмисляйте оферти. Сега ще имате много задачи, а доброто отношение и вярата в късмета ще ви помогнат да се справите с тях.

 Дева

Излезте от зоната си на комфорт и потърсете други начини за решаване на проблемите. Полезно е да общувате с хора в този ден - разговорите ще ви настроят положително. Решителността ще ви помогне да спечелите още повече пари.

Везни

Слушайте интуицията си, която днес ще дава полезни съвети на всяка крачка. Сега вашето отношение по много въпроси ще се промени, измествайки всичко старо. В любовта звездите съветват да бъдете активни и по-често да правят комплименти на половинката си.

Скорпион

Поемете много неща наведнъж,  определено ще имате достатъчно сила. Също така успехът на колегите ще ви помогне да поддържате работния си дух - вие също ще искате да се отличите в нещо. Информацията за този ден може да шокира и да забави бизнеса ви. Опитайте се да проверите фактите – от това ще зависи както вашето решение, така и бъдещето ви. И не слушайте съвети, сега те няма да ви донесат нищо добро.

Стрелец

Промяната е на хоризонта и трябва да се подготвите за нея. Така че завършете всичките си дела, преди да дойдат нови. Планирайте преговори за този ден. Това ще ви помогне да популяризирате идеите си и евентуално да спечелите подкрепа. Също така е полезно да говорите с хора, които ви разбират перфектно - това ще ви помогне да останете балансирани в такъв труден момент.

Козирог

Време е да изпълните както идеите, така и желанията си. Други хора ще ви помогнат с това. Затова говорете с влиятелни хора за вашите проекти и помолете близки за помощ. Оставете емоциите на заден план - днес те могат да съсипят всичко. В личния си живот не бързайте - половинката ви все още не е готова за толкова важни предложения и промени.

работа
iStock/Getty Images

Водолей

Свържете се с хора, които ви вдъхновяват. Днес те ще ви покажат как да осъществите мечтите и идеите си. В този ден ще имате много проблеми както в работата, така и в личния живот. За щастие, имате сили да се справите с тях. Също така е полезно да държите емоциите настрана, за да не пречат на трезвата ви преценка за ситуацията.

Риби

Страхотен ден, в който ще разрешите всичките си проблеми бързо. Така че ще има много време за почивка - прекарайте го с любимите хора. Те ще ви заредят положително. Също така е полезно да промените нещо. Например прическа или стил на облекло.
Рамблер