/ Guliver/Getty Images
Принц Чарлз за пореден път показа, че има любима снаха и нейното име не е Меган Маркъл. Докато бъдещият британски крал продължава да е в крайно обтегнати отношения с по-малкия си син и съпругата му, той направи нещо, което не остана незабелязано от камерите.

Чарлз изпрати въздушна целувка на Кейт Мидълтън. Това се случи по време на църковната служба в "Сейнт Пол", посветена на платинения юбилей от възкачването на Елизабет II на трона.
Принцът многократно е демонстрирал топлите си чувства към херцогинята на Кеймбридж, с която очевидно са много близки. Така в петък, докато се приближаваше до сина си Уилям и Кейт в катедралата, обективите запечатаха интимния семеен момент, в който Чарлз изпрати целувка на снаха си.

Въпреки, че Хари и Меган също присъстваха на службата, престолонаследникът не бе забелязан дори да ги поздравява. Кейт и Уилям също не разговаряха със семейството, което се отказа от дворцовите си ангажименти и се премести да живее в Калифорния.

Това е първото завръщане на Меган Маркъл на британска земя след отпътуването й преди около две години. Малко преди да роди дъщеря си, в интервю пред Опра Уинфри бившата херцогиня разкри, че в кралското семейство е имало расистки коментари срещу нея. Тя заяви още, че малко преди сватбата с Хари, Кейт Мидълтън я разплакала заради роклите на шаферките й. По-рано се твърдеше, че е било обратното и хероцогинята на Кеймбридж е била тази, която е ронила сълзи.