Ако обмисляте да се обвържете с мъж от тази зодия, но се чудите какво се крие зад хипнотичните му плутонови очи, то нека ви помогнем
Не е тайна, че най-сексуалния и привлекателен мъж в зодиака е Скорпионът. Ако обмисляте да се обвържете с мъж от тази зодия, но се чудите какво се крие зад хипнотичните му плутонови очи, то нека ви помогнем, съобщава Vbox7. Ето и каква съвместимост има мъжът Скорпион с дамите от зодиака.

Мъж Скорпион и жена Овен

И двамата са господари на страстта и силните усещания, но вместо да се борят един срещу друг, успяват да си поделят първото място и да отпразнуват заедно победата с много горещи целувки.

Мъж Скорпион и жена Телец

Точно когато мъжът Скорпион си мисли, че е видял всичко в този живот и нищо не може да го изненада, на хоризонта му се появява жената Телец. Тя влиза, без да чука, и има силата да му покаже какво наистина означава да обичаш и да се отдадеш на желанието.

Мъж Скорпион и жена Близнаци

Няма друга жена, която владее изкуството да прелъстяваш, докато изглеждаш недостижима, толкова добре, колкото една представителка на зодия Близнаци. Скорпионът от своя страна е роден ловец - преследването е дълго и вълнуващо, а достигането до крайната цел - изпепеляващо и незабравимо преживяване (и за двамата).

Мъж Скорпион и жена Рак

Жената Рак не се чувства притеснена от арогантната самоувереност на Скорпиона. Тя чете между редовете и вижда отвъд повърхността - техните взаимоотношения започват просто с един страхотен секс, но с времето тази дама има потенциала да се превърне в любовта на живота му.

Мъж Скорпион и жена Лъв

Няма съмнение, че мъжът Скорпион е моментално и безвъзвратно привлечен от гордата и самоуверена Лъвица. Взаимоотношенията им напомнят адреналина на бойното поле. Его се сражава срещу его, а крайният резултат не е погром, а мощно сексуално желание, което се потушава под завивките.

Мъж Скорпион и жена Дева

Първоначално Девата няма с какво да впечатли мъжа Скорпион. Това обаче е само на пръв поглед. Колкото повече я опознава, толкова по-приятно изненадан ще остане той от нейната интелигентна, дълбока и изключително сексуална същност.

Мъж Скорпион и жена Везни

Жената Везни е като луксозно ястие - не е за всеки, трябва да положиш много усилия за нея, а и често не може да те засити напълно. Ако мъжът Скорпион има необходимото търпение, рано или късно обекта на желанието му ще свали гарда, а усилията му определено ще си заслужават.

Мъж Скорпион и жена Скорпион

Уау, става ни горещо само докато говорим за сексуалното напрежение, което се разпалва между двама представители на зодия Скорпион. Когато правят секс, просто е невъзможно някой от тях да остане незадоволен. Те се свързват не само физически, но и емоционално, защото споделят еднакви възгледи по фундаментални въпроси.

Мъж Скорпион и жена Стрелец

Между мъжа Скорпион и жената Стрелец физическото привличане пламва бързо и естествено. Тази дама не се страхува да каже какво иска и знае как да влезе в ролята на страстен доставчик на силни усещания (и оргазми, разбира се).

Мъж Скорпион и жена Козирог

Жената Козирог може да ти разкаже играта, когато най-малко очакваш. Първоначално в очите на мъжа Скорпион тя е поредната скучна и праволинейна кариеристка. Под тази обвивка обаче се крие истинска пантера, която чака някой да я провокира.

Мъж Скорпион и жена Водолей

И двамата знаят какво искат и не се задоволяват с нищо по-различно от най-доброто. Жената Водолей не се страхува да експериментира и отлично познава тялото си, нейното мото е: "Колкото по-непознато, толкова по-възбуждащо!" Точно по тази причина само тя може да подари на Скорпиона онова изпепеляващо удоволствие, което със сигурност ще помни цял живот.

Мъж Скорпион и жена Риби

Когато мъжът Скорпион среща жената Риби, той се чувства така, сякаш я познава от минали животи. Нейният мистичен вътрешен свят подклажда желанието му да я спечели. Преди да му се отдаде обаче той трябва да заслужи доверието ѝ, а това е много трудно начинание - никога не знаеш дали няма да ти се изплъзне в последния момент!