Как кралица Елизабет засрами внука си Уилям (ВИДЕО/СНИМКИ)
Как кралица Елизабет засрами внука си Уилям (ВИДЕО/СНИМКИ) / Guliver/Getty Images

Принц Уилям е на 33 години, втори в реда за получаване на кралската корона, баща на две деца, но това не пречи да бъде смъмрен от баба си на публично място все едно е малко дете.

Британската кралица празнува официалния си рожден ден

Един забавен момент от тридневните чествания за 90-ия юбилей на кралица Елизабет Втора, който не остана скрит от наблюдателните фенове на кралското семейство, се превърна в хит в социалните мрежи.

Докато цялото кралско семейство наблюдавало парада, принц Уилям коленичил до сина си принц Джордж, за да поговори с него, докато останалите стояли прави.

В този момент, явно недоволна от действията на внука си, кралицата го побутнала леко по рамото с думите: „Изправи се, Уилям"!

Леко засрамен като малко дете херцогът на Кеймбридж се изправил, изпълнявайки заръката на баба си.

Принц Уилям за баба си: Тя е пример за добър монарх

През април в интервю за телевизия „Скай" по случай 90-годишния юбилей на кралица Елизабет Втора, принц Уилям похвали "силното влияние", което баба му е оказала върху него след смъртта на майка му принцеса Даяна в автомобилна катастрофа през 1997 г., когато той е едва 15-годишен, предадоха ДПА и Франс прес.

„Тя беше силното женско присъствие в живота ми, след като на съвсем млада възраст загубих майка си. За мен беше особено важно, че можех да разчитам на някого като кралицата. Тя винаги ме е подкрепяла и наистина оценявам напътствията й", каза тогава принц Уилям,

В друго интервю за Би Би Си херцогът на Кеймбридж сподели, че кралицата е била пример за него какъв трябва да бъде добрият монарх.

СНИМКИ: Тържествата за юбилея на кралица Елизабет Втора не стихват