/ ThinkStock/Getty Images
Заснето в клип особено създание предизвика разгорещени спорове сред потребителите на социалната мрежа TikTok. Докато някои потребители размишляваха какъв вид същество може да е заснето във видеото, други твърдяха, че това е просто играчка.

Потребителят, пуснал видеото, очевидно успял да предизвика доста разгорещени спорове онлайн, след като сподели интригуващия клип в акаунта си. Видеото, чиято истинност не може да бъде потвърдена веднага, изобразява форма на живот, донякъде наподобяваща някакъв вид гущер с крайници, наподобяващи човешки длани, седнал неподвижно на камък.
 
„Дано някой да ми помогне да разбера какво е това малко същество“, пише авторът на видеото. Както отбелязва „Daily Star”, публиката продължи да излага различни хипотези, вариращи от животно, подобно на гущер, до извънземно от филмите на ужасите – човекогущер.



Авторът на видеото по-късно потвърди, че е заснел съществото край Боулдър Сити в Невада. Някои твърдяха, че „създанието“ във видеото е просто играчка, а един от тях написа че е „почти сигурен, че това е стара, изсушена и изпечена от слънцето версия на онези лепкави пластмасови гущери, които хвърляте по стената!"

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук
БГНЕС