Излъга ли Амбър Хърд за насилието от страна на Джони Деп?
Излъга ли Амбър Хърд за насилието от страна на Джони Деп? / Guliver/Getty Images

Американската актриса Амбър Хърд е оклеветила съпруга си, актьора Джони Деп, обвинявайки го, че й е нанесъл побой.

Полицейското управление на Лос Анджелис разполага с надеждни свидетели, които могат да потвърдят, че Хърд не казва истината, съобщи сайтът Ти Ем Зет.

Скандални обвинения към Джони Деп от лагера на Амбър Хърд

Според медията, свидетелски показания са дали двама полицейски служители, които са отишли в дома на актрисата, след като получили телефонно обаждане, в което тя съобщила за домашно насилие.

По думите им първоначално Хърд говорила с тях само през полуотворена врата. Жената лаконично отговорила на въпросите им и се опитала бързо да се отърве от тях.

Амбър Хърд внесла обяснение в полицията за насилието от страна на Джони Деп

Преди десетина дни Хърд заяви под клетва, че седмица преди това Деп хвърлил мобилния си телефон по нея и я ударил в лицето. По време на изслушването в съда актрисата представи снимка с драскотини и синини по лицето й. Съдия Карл Мур забрани на актьора да се доближава на по-малко от 90 метра до съпругата си.

На 23 май актрисата е подала молба за развод, защото Джони Деп постоянно бил под въздействието на алкохола и наркотиците. По време на 15-те месеца брак актьорът почти не бил трезвен.

52-годишният Джони Деп и 30-годишната Амбър Хърд се ожениха през февруари 2015 г. Изслушванията по делото за развод са насрочени за 17 юни.

Източник: БГНЕС