Ирина Шейк
Ирина Шейк / Gulliver/Getty Images
Ирина Шейк даде своето първо интервю след като се раздели с актьора Брадли Купър. Тя говори пред списание списание Harper's Bazaar.

Брадли Купър и Ирина Шейк не могат да си поделят детето
 

Моделът разкри, че все още вярва в брака. „Всеки гледа на това различно. Дали вярвам в брака? Да, разбира се. Не съм от хората, които са срещу него.“
 
Тя разкри и какво мисли за общественото мнение за жените, които стават майки: „Дайте ми една причина, заради която трябва да носиш по-дълга пола просто защото си майка. Не! Не вярвам в това. Наистина. Как на хората им идва подобна идея? Защо трябва да променяш това кой си и как се чувстваш само защото ставаш майка?“

Звездна раздяла: Брадли Купър и Ирина Шейк (ГАЛЕРИЯ)
 

Ирина Шейк говори и за любимата си баба, на която е кръстила дъщеря си Леа де Сен: "Тя беше една от най-силните жени, които познавам". За Леа казва, че държи да отглежда в честност: „Трябва да бъдеш истински с децата си, за да не живеят в лъжа”.
 
Повдигната бе и темата за силата на жените: Те „могат да гледат деца, да ходят на работа, след това да се приберат – да сготвят и да изчистят, и пак да работят".

Виновна ли е Лейди Гага за раздора в семейството на Брадли Купър?
 

Но признава и слабост: „Не съм перфектна. Имам дни, в които кожата и косата ми не изглеждат добре. Понякога не приличам на модел. Просто съм човешко същество“.
 
Така и не стана дума за най-интересната напоследък тема около нея – раздялата й с Брадли Купър. Актьорът също не е коментирал темата публично.  

И още:

Бременна и невероятно секси: Ирина Шейк в ревюто на Victoria’s Secret

Ирина Шейк и Брадли Купър вече са родители

Свърши ли любовта между Ирина Шейк и Брадли Купър? (СНИМКИ)

За още любопитни новини и снимки харесайте страницата на Dariknews.bg във Facebook тук