Топ коафьорът на звездите Ивайло Колев  в трите поредни сезона на уеб предаването “Hairmaster” ни показваше как да си правим сами прическите на най-популярните дами у нас. Наред с това, в интересни и забавни разговори със своите ВИП гости, ни разкриваше интересни подробности около личния и професионалния им живот.

Към днешна дата, предвид извънредното положение в страната, салонът на Ивайло отваря врати много рядко и при определени условия, а в новото видео на life_stories той разказва как се справя със ситуацията и отправя затрогващо послание към всички.

„Мисля, че се случи нещо, което за нашето поколение като цяло ни се случва за първи път. Не мога да го определя като първа, втора, трета, пета или десета световна война, но е наистина нещо като война. Война на грипа, война на мисълта, война на сърцата. Аз работя по малко, колкото да изляза от вкъщи, от време на време. През другото време си стоя в нас.”

“Няма да ви казвам какво може да правите и какво не. Искам да ви кажа само, че в една война се използват оръжия и може би нашите оръжия трябва да бъдат точно сърцата и хубавите ни мисли, защото това нещо ще си излезе, така или иначе, в един момент, но е хубаво да излезем по-чисти, по-бистри, по-целеустремени, знаейки какво сме изгубили и какво сме намерили“, допълва Ивайло.

5 ползи от изолацията (СНИМКИ)

Той завършва видеото си с пожеланията да бъдем едно цяло, да бъдем заедно, да бъдем щастливи, да спазваме дисциплината и да използваме това „оръжие“ след това само за хубави цели. „Обичам ви много, липсвате ми и скоро ще се видим с усмивка!“