Илюминати предизвикали смъртта на Джордж Майкъл, Кари Фишър и Деби Рейнолдс?
Илюминати предизвикали смъртта на Джордж Майкъл, Кари Фишър и Деби Рейнолдс? / Thinkstock/Getty Images

Смъртта на Джордж Майкъл, Кари Фишър и Деби Рейнoлдс в края на миналата година всъщност е дело на илюминатите. Това е една от последните конспиративни теории, която тръгна малко след загубата на трите големи звезди, предаде "24 часа".

А като доказателство за нея се дават твърденията на сестрата на Майкъл Джексън Латоя, според която смъртта на една популярна личност винаги е последвана от тази на още две. "Те винаги са по три", казва Латоя в свое телевизионно интервю. А това много прилича на духовен ритуал или по-скоро жертвоприношение.

Джордж Майкъл, Кари Фишър и Деби Рейнолдс умират много бързо един след друг. Първо дойде новината за смъртта на певеца навръх Коледа, а причините за нея остават неизяснени - слуховете тръгнаха от пневмония, минаха през усложнения заради СПИН и стигнаха до свръхдоза наркотици. Аутопсията също не даде много информация за точната причина за смъртта на 53-годишния Джордж Майкъл.

Аутопсията на Джордж Майкъл не можа да определи причината за смъртта му

Два дни след него, на 27 декември, почина Кари Фишър, която изигра принцеса Лея в сагата "Междузвездни войни". 60-годишната актриса получи инфаркт, докато пътуваше със самолет от Лондон към Лос Анджелис. Състоянието ѝ е стабилно, заявиха от болницата в Ел Ей на 26 декември. На следващия ден обаче дойде новината за кончината ѝ. Ден след нейната смърт почина и майка ѝ - не по-малко известната актриса Деби Рейнолдс. Според американските медии 84-годишната звезда от мюзикъла "Аз пея под дъжда" получила инсулт, докато уреждала погребението на дъщеря си.

Ден след смъртта на Кари Фишър почина майка й Деби Рейнолдс

"Винаги са трима. Ако чуете, че са починали много скоро една след друга две знаменитости, очаквайте да ги последва още една. Защото винаги се случва да си отиват по трима", гласи конспиративната теория.

Когато разбрах, че Фара си е отишла, си помислих: "О, боже, кой ли ще е следващият, защото винаги се случва с трима", казва Латоя Джексън в своето телевизионно интервю.

Ла Тоя Джексън: Майкъл беше убит от банда алчни паразити

Фара всъщност е актрисата Фара Фосет, която умира на 25 юни 2009 г. - точно същия ден, в който си отива и кралят на попа Майкъл Джексън. А два дни по-рано е смъртта на актьора Ед Макмеън, известен най-вече с дългогодишното си участие в късното токшоу на Джони Карсън.

Латоя разказва, че брат ѝ Майкъл Джексън е бил под влиянието на тайна група хора и дори е очаквал скоро да бъде убит. "Те го контролираха. Правеха с него каквото си пожелаят и за него беше много трудно да им каже: не, не, не. Ние се опитвахме да му помогнем, да се намесим. Но те държаха всички настрани от него, като го контролираха. Аз знам много добре това, защото самата аз съм била в такава връзка. Контролираха мислите и действията му, не пускаха никого през вратите, не разрешаваха телефони вкъщи", твърди Латоя.

Джако е бил убит, сочи официалният доклад

Тя твърдо вярва, че Майкъл Джексън е бил убит. Самият той няколко пъти ѝ казвал, че скоро ще умре. "Те убиха моя брат, те знаят за кого говоря Не става дума само за доктор Мъри, има и други хора, които са замесени", допълва Латоя.

Д-р Конрад Мъри с поредни разкрития за живота на Майкъл Джексън

За нея кардиологът Конрад Мъри, който излежа 2 г. от 4-годишната си присъда за непредумишленото убийство на Майкъл Джексън, е само единият виновник за смъртта му. Зад него стояла много голяма и тайна организация от хора. Стигне ли се до такава общност, неминуемо се заговаря за илюминатите, за които се смята, че дирижат световните събития.

Макар тайната им организация да е съществувала преди повече от 300 г., и досега се вярва, че техните членове са особено влиятелни в развлекателната индустрия. Според много теории те правят кръвни жертвоприношения.

Тайните общества: Кои са истинските владетели на света

Много хора и досега вярват, че те стоят зад смъртта на Майкъл Джексън. Илюминатите вземат решението да го убият, след като той застава срещу тях и в публична реч говори за заговора на група хора да определя какво се случва в музикалната индустрия, какво да се съобщава в новините и да пише в учебниците по история.

Правилото за трите звезди, които умират една след друга, има няколко потвърждения. Освен Джордж Майкъл - Кари Фишър - Деби Рейнолдс и Фара Фосет - Майкъл Джексън - Ед Макмеън, към тях почитателите на конспиративните теории отнасят смъртта на певеца Дейвид Бауи, актьора Алан Рикмън и съпруга на Селин Дион Рене Анжелил.

След 18-месечна битка с рака Бауи умира на 10 януари 2016 г. Звездата от "Хари Потър" Рикман почина на 14 януари 2016 г. също от рак. По-късно същия ден и мъжът на Селин Дион си отива заради рак.

Още един пример миналата година потвърждава думите на Латоя Джаксън. На 17 април 2016 г. почина Дорис Робъртс, която играеше Мари - майката на Реймънд, в сериала "Всички обичат Реймънд". Три дни по-късно - на 20 април, умира популярната кечистка Чайна, след като взема голяма доза сънотворни хапчета. На следващия ден - 21 април, светът е шокиран от новината, че Принс е починал заради свръхдоза опиати.

Според някои той дори е бил част от илюминатите. Като доказателство те посочват един от символите на тайното общество - Окото на провидението, или Всевиждащото око. На наградите на сп. "Билборд" през 2013 г., докато свири на сцената, се вижда огромният пръстен на едната му ръка, който напомня на окото. Символът на илюминатите е и на обложката на 4 от албумите му.