Д-р Конрад Мъри с поредни разкрития за живота на Майкъл Джексън
Д-р Конрад Мъри с поредни разкрития за живота на Майкъл Джексън / снимка: Guliver/Getty Images

Д-р Конрад Мъри, бившият личен лекар на Майкъл Джексън, за пореден път предизвика смут сред близките на Краля на попмузиката, след като ги обвини, че гледали на него като на банкомат и нищо друго не ги интересувало, пише в. "Дейли мирър".

Полицейски доклад за Майкъл Джексън: сексуално обсебен хищник

Първоначално той си навлече гнева им, след като публикува шокираща книга, издаваща мрачни и смущаващи тайни от живота на неговия пациент. Братът на Джако, Джърмейн, определи творбата на лекаря като "отчаяно преиначаване на истината от един виновен и омразен човек". А 18-годишната дъщеря на певеца Парис добави : "Не мога да повярвам, че хората могат да обърнат внимание на един хладнокръвен убиец!"

Нови шокиращи разкрития около живота на Джако

Д-р Конрад Мъри, който беше признат за виновен за непредумишленото убийство на Майкъл Джексън и лежа в затвора, отвърна на обвиненията им. "Тях никакви ги нямаше, когато аз бях близо до Майкъл. Те не знаят през какво преминах. Те разрушиха своя брат и син, а след това стовариха цялата вина върху мен. Те искаха всичките му пари. Джако беше банкерът на семейството. Те го имаха за банкомат. Само това ги интересуваше и пет пари не даваха за него!"

Майкъл Джексън искал да се ожени за 12-годишно момиче?

Мемоарите на д-р Конрад Мъри "This Is It" се превърнаха в бестселър. В тях авторът разказва, как Майкъл Джексън се е преобличал като клоун, за да спи с проститутки и как са му правили хормонални инжекции, за да отложат пубертета му и да запазят детския му глас в "Джексън 5".

Кралят на попа Майкъл Джексън почина на 25 юни 2009 г. на 50-годишна възраст.