И Христо Стоичков журира в Dancing Stars
И Христо Стоичков журира в Dancing Stars / Нова тв

Христо Стоичков изненада дъщеря си по време на репетициите в Dancing Stars, като се появи в залата и вдигна десятка на Мика от катедрата на журито в знак на подкрепа за нейното участие в най-бляскавото танцувално шоу в ефира. Двамата се снимаха, заедно със Сани Жекова, часове преди да започнат третите елиминации в Dancing Stars.

Михаела Филева - безспорната победителка в Dancing Stars в Седмицата на любовта, ще представи ексклузивно тази вечер клубен ремикс на най-новата си песен „Има ли начин?". Заедно с дуетния си партньор NickName и танцьорите от The Center ще разтърсят дансинга на Dancing Stars в специална хореография. Ремиксът е дело на Algoriddim.

И Христо Стоичков журира в Dancing Stars
netinfo

СНИМКИ: Вечер на страстната и изпепеляваща любов в Dancing Stars

Друга музикална изненада предстои да видим довечера от 20.00 часа по Нова. D2 ще забият ден преди официалното представяне на новия си албум „Феникс". Едноименната песен ще изненада с различното звучене на рок групата, които този път ще бъдат по-мелодични. Сред изненадите на новия им албум ще бъде и участието на легендарния китарист на Guns N'Roses Слаш.

И Христо Стоичков журира в Dancing Stars
netinfo

„Музиката на D2 в този албум ще бъде по-танцувална. Именно затова избрахме най-раздвижената арена този сезон - тази на Dancing Stars, за да изненадаме своите фенове", сподели Митко Кърнев.

„Довечера може да ме видите в много карикатурен вид", заяви ексцентричният писател Любомир Милчев - Денди тази сутрин в „Здравей, България". Той издаде части от хореографията си с Петя, като в нея се вклюва и кучето му Хининус. Видеото от гостуването му при Валес можете да видите тук.

Дали ще видим Денди по потник и яхнал мотор и кой от звездните участници ще отпадне от най-бляскавата надпревара в ефира, ще разберем тази вечер от 20.00 часа по Нова.