Холандец в болница след 10 дни чакане на жената, която обича, на летище в Китай
Холандец в болница след 10 дни чакане на жената, която обича, на летище в Китай / ThinkStock/Getty Images

Холандец, който прекарал 10 дни на летище в Китай, чакайки жена, която срещнал в интернет, бе настанен в болница, тъй като престоят му на летището повлиял негативно върху здравето му, съобщи Ройтерс като цитира местни медии.

41-годишният Александър Питер Цирк пристигнал на международното летище "Хуанхуа" в Чанша миналия месец, за да се срещне с 26-годишна жена, която се казва Чжан.

Сайтове за запознанства - супермаркет за любов

След като останал 8 дни на терминала за пристигащи пътници, той заявил пред местна телевизия, че се запознал с въпросната жена преди около два месеца в интернет и че няма да си тръгне, докато не дойде "приятелката" му.

В свое телефонно обаждане до същата телевизия Чжан пояснила, че не очаквала Цирк да пристигне в Чанша и че не можела да се срещне с него, защото наскоро си е направила пластична операция и ще се чувства неудобно, ако излезе навън.

Да откриеш любовта за 90 секунди

"Наистина съм шокирана", каза тя. „В началото на връзката ни обсъждахме възможността за женитба, но той постепенно стана безразличен към мен. Първоначално обаче взаимоотношенията ни бяха прекрасни".

След като 10 дни чакал на летището, където консумирал малко храна и напитки, Цирк бе отведен в болница. Там, седнал в инвалидна количка, той заяви пред телевизионните камери, че все още е решен да разговаря с жената, която обича, и да я отведе в родния си град.

Онлайн любовта работи

По-късно той се върна в Холандия, без да се е срещнал с Чжан.

Източник: БТА