Хиляди фенове чакат Мадона за концерт в Бостън
Хиляди фенове чакат Мадона за концерт в Бостън / снимка: БГНЕС
Хиляди ентусиазирани фенове очакват "свободната жена" Мадона на стадиона "TD Bank North" в Бостън, Масачузетс, където американската поп звезда трябва да изнесе концерт, информира АФП.

Стадионът с 20 000 места беше практически запълнен в 20.00 часа местно време и диджеят, който трябваше да подгрява публиката, докато се появи Мадона, бе посрещнат с бурни овации. Малко по-рано официално бе обявен предстоящият й развод с Гай Ричи, припомня БГНЕС.

"Следя кариерата й, откакто съм на 11 години, имам колекция от всичките й гривни и я ревнувам заради това, че е толкова красива на 50 години", казва 34-годишна нейна фенка от публиката. "Тъжно е за децата, но тя е красива жена, тя винаги е правила, каквото тя иска", добавя жената, коментирайки раздялата на певицата със значително по-младия от нея Гай Ричи.

Тя е couguar (американски израз за жени, които се интересуват от по-млади от тях мъже), но ако мъжете имат право на това, не виждам защо жените да нямат същото право", добавя 28-годишен младеж, който заявява, че "обича Мадона от 3-годишна възраст.