Хедър Милс: Пол Маккартни е г-н Никой за младото поколение
Хедър Милс: Пол Маккартни е г-н Никой за младото поколение / Guliver/Getty Images

Бившата съпруга на Пол Маккартни Хедър Милс заяви, че бившият член на "Бийтълс" е Господин Никой за младото поколение, който трябва да си сътрудничи с Риана и Кание Уест, за да бъде забелязан, пише сайтът Контактмюзик.

Моделът с ампутиран крак изказа тези нелицеприятни за сър Пол мисли по време на гостуването си в телевизионното предаване The Late Late Show.

Според Милс тя била по-популярна от бившия си съпруг. "Когато изляза на улицата, всички хлапета ме наобикалят и идват да си говорят с мен. Половината от тях дори и не са чували за Пол. Ето защо той трябва да прави дуети с Риана и Кание Уест, само и само да го забележат!"

Милс се похвали, че била много известна като ски състезателка, с каузата й в защита на животните и с това, че е собственичка на най-голямата веганска компания в света.

Коментарите й вбесиха всички фенове на Ливъпрулската четворка, които изляха гнева си в социалните мрежи. "Претенциите на Хедър са смешни. Никой нямаше да чуе за нея, ако не беше станала госпожа Маккартни, колкото и ски да кара и на колкото и животни да помага!", пише потребител в Twitter.

Източник: БТА